Logs show no uploads

I stole Alexeys awesome log analysis PowerShell script and it’s consistently reporting no attempted uploads. I run it at the end of the day then clear the logs, so this represents yesterdays activity: https://atomicinternet.homeip.net/crypto/storj.aspx

My node page says no problems, and I’m approaching 100% since swapping out my drive. Do I need to worry about no uploads or is this just normal during catchup.

What do the last 10 lines of the log show ?

2024-06-18T12:18:24-04:00       INFO    piecestore      download started        {"Piece ID": "5U4S2RKFUNMYV3ZZLNUSRBLLACFJSIQBN2O2WAYBPTYLBP4LU3BA", "Satellite ID": "12EayRS2V1kEsWESU9QMRseFhdxYxKicsiFmxrsLZHeLUtdps3S", "Action": "GET_AUDIT", "Offset": 6400, "Size": 256, "Remote Address": "35.245.184.174:21274"}
2024-06-18T12:18:24-04:00       INFO    piecestore      downloaded      {"Piece ID": "5U4S2RKFUNMYV3ZZLNUSRBLLACFJSIQBN2O2WAYBPTYLBP4LU3BA", "Satellite ID": "12EayRS2V1kEsWESU9QMRseFhdxYxKicsiFmxrsLZHeLUtdps3S", "Action": "GET_AUDIT", "Offset": 6400, "Size": 256, "Remote Address": "35.245.184.174:21274"}
2024-06-18T12:18:26-04:00       INFO    piecestore      download started        {"Piece ID": "PXSRTKB2HUPY2VUXGRE5R3KXS7K3JDXUTK7PUOGOJ6TYV5FTSXLQ", "Satellite ID": "12EayRS2V1kEsWESU9QMRseFhdxYxKicsiFmxrsLZHeLUtdps3S", "Action": "GET", "Offset": 0, "Size": 181248, "Remote Address": "79.127.226.98:48096"}
2024-06-18T12:18:26-04:00       INFO    piecestore      downloaded      {"Piece ID": "PXSRTKB2HUPY2VUXGRE5R3KXS7K3JDXUTK7PUOGOJ6TYV5FTSXLQ", "Satellite ID": "12EayRS2V1kEsWESU9QMRseFhdxYxKicsiFmxrsLZHeLUtdps3S", "Action": "GET", "Offset": 0, "Size": 181248, "Remote Address": "79.127.226.98:48096"}
2024-06-18T12:18:30-04:00       INFO    piecestore      download started        {"Piece ID": "KXCL2C7WVJ7NAL656EUXUAITVTKZNAG7KKYSA4DBKMHO7F36NU2Q", "Satellite ID": "12EayRS2V1kEsWESU9QMRseFhdxYxKicsiFmxrsLZHeLUtdps3S", "Action": "GET_REPAIR", "Offset": 0, "Size": 27648, "Remote Address": "5.161.251.58:41156"}
2024-06-18T12:18:30-04:00       INFO    piecestore      downloaded      {"Piece ID": "KXCL2C7WVJ7NAL656EUXUAITVTKZNAG7KKYSA4DBKMHO7F36NU2Q", "Satellite ID": "12EayRS2V1kEsWESU9QMRseFhdxYxKicsiFmxrsLZHeLUtdps3S", "Action": "GET_REPAIR", "Offset": 0, "Size": 27648, "Remote Address": "5.161.251.58:41156"}
2024-06-18T12:18:33-04:00       INFO    piecestore      download started        {"Piece ID": "XGXLAD42WF433W4SOGCAB4HIZRTKLZJCQ6GCVIGSOVGWWIXCBF7Q", "Satellite ID": "12EayRS2V1kEsWESU9QMRseFhdxYxKicsiFmxrsLZHeLUtdps3S", "Action": "GET_REPAIR", "Offset": 0, "Size": 150016, "Remote Address": "5.161.98.116:37872"}
2024-06-18T12:18:33-04:00       INFO    piecestore      downloaded      {"Piece ID": "XGXLAD42WF433W4SOGCAB4HIZRTKLZJCQ6GCVIGSOVGWWIXCBF7Q", "Satellite ID": "12EayRS2V1kEsWESU9QMRseFhdxYxKicsiFmxrsLZHeLUtdps3S", "Action": "GET_REPAIR", "Offset": 0, "Size": 150016, "Remote Address": "5.161.98.116:37872"}
2024-06-18T12:18:34-04:00       INFO    piecestore      download started        {"Piece ID": "HPPZ5OCPJUFJFEQM4ZJUTEUUTB3XDOUHSNAOPJZYFQNDEZJ442YA", "Satellite ID": "12EayRS2V1kEsWESU9QMRseFhdxYxKicsiFmxrsLZHeLUtdps3S", "Action": "GET_REPAIR", "Offset": 0, "Size": 145920, "Remote Address": "5.161.196.36:35448"}
2024-06-18T12:18:34-04:00       INFO    piecestore      downloaded      {"Piece ID": "HPPZ5OCPJUFJFEQM4ZJUTEUUTB3XDOUHSNAOPJZYFQNDEZJ442YA", "Satellite ID": "12EayRS2V1kEsWESU9QMRseFhdxYxKicsiFmxrsLZHeLUtdps3S", "Action": "GET_REPAIR", "Offset": 0, "Size": 145920, "Remote Address": "5.161.196.36:35448"}

I don’t know the reason but a restart always making my nodes to get uploads again.

Check how much space you have allocated as it shows 18 GB overused. This is why you have no uploads.

Restart is a good idea, I’ll do that now. The 10TB is correct but the other stats are wonky. The drive itself has 1.71 TB / 11 TB free.

Same after restart, but I think you’re right the filewalker is probably still sorting things out. I’ll let it sit, and since my suspension/audit isn’t alerting anything, I should probably just ignore it. Thanks for the replies!

It seems like node is thinking there is more in trash because filewalker did not run successfully. Check how much is really in trash.

1 Like

I think you’re right.

image

image

Nothing wrong. Both say 1.53 TB. Node is just full.

1 Like