Node is offline ip changed

i my node is offline and the only think i did is to change my ip to the one my router change to
please help

2020-02-25T08:37:50.161Z e[34mINFOe[0m db.migration Database Version {“version”: 31}

2020-02-25T08:37:54.624Z e[34mINFOe[0m preflight:localtime start checking local system clock with trusted satellites’ system clock.
2020-02-25T08:37:55.663Z e[34mINFOe[0m preflight:localtime local system clock is in sync with trusted satellites’ system clock.
2020-02-25T08:37:55.663Z e[34mINFOe[0m bandwidth Performing bandwidth usage rollups
2020-02-25T08:37:55.663Z e[34mINFOe[0m Node 124Td2wtR87fdqnruTRBQZp94DtjmTEqqY4CkFuNSPzwLmPMTqV started
2020-02-25T08:37:55.663Z e[34mINFOe[0m Public server started on [::]:28967
2020-02-25T08:37:55.663Z e[34mINFOe[0m Private server started on 127.0.0.1:7778
2020-02-25T08:37:55.663Z e[34mINFOe[0m trust Scheduling next refresh {“after”: “6h17m3.731776448s”}
2020-02-25T08:37:55.708Z e[34mINFOe[0m piecestore:monitor Remaining Bandwidth {“bytes”: 49213764805888}
2020-02-25T08:37:55.827Z e[34mINFOe[0m version running on version v0.33.4

it is so frustrating to work with storj as a node operator.

do you have windows GUI or docker?
In config shold be your external ip marked, or client not know on what ip it shold connect.

i use a docker!

then you need stop container, remoove it and start with new ip parameter, it will not affect data.

i removed the docker and reinstall it and it stil not working.
do you mean new internal ip parameter?
2020_02_25_16_57_32_117376529_AnyDesk

As i understand your external ip is changed.
When you start docker container, you input there your external static ip as start parameter.

in the docker installation i changed the external ip and it is steel not working.
i am using the docker on unraid.

Please, check every point from this list:

Please, consider to migrate from the Unraid. This platform is proven as unreliable for Storj.
You can read about all problems here: https://forum.storj.io/tag/unraid

i solved it my internet provider put me on NAT so i asked for a real IP and it fixed it